Voetgolf in corona-tijd op sportpark De Romrijten

MAARHEEZE – Om de sleur van de maatregelen van de Corona-pandemie te ontlopen kunnen alle sportliefhebbers van jong tot oud binnenkort terecht op sportpark De Romrijten. VV Maarheeze heeft hier een speciale 9-holes Voetgolfbaan ingericht op haar velden waarbij, geheel Corona-proof, de eerste stappen richting voetbalveld weer verantwoord gezet kunnen gaan worden.

Met dit initiatief hoopt vv Maarheeze, gesteund door de Tennis- en de Hockeyvereniging, alle voetbal- en golfliefhebbers weer terug in beweging te krijgen. In groepen van maximaal 4 personen en uitgerust met een voetbal wachten op sportpark De Romrijten 9 holes om deze in zo min mogelijk schoten te bedwingen. De prestaties van alle deelnemers zullen worden bijgehouden in een competitie en de 5 beste Voetgolfers zullen op zaterdagavond 5 juni uitgenodigd worden om tijdens het Internationale Jeugd-Voetbaltoernooi van vv Maarheeze de Grote Finale te komen spelen. Daarnaast zal er een extra prijs te verdienen zijn voor degene die een echte Hole-in-One op film weet vast te leggen.

Op maandag 5 april (2e paasdag) zal om 11.00 uur de voetgolfbaan geopend worden en deze zal op aanvraag tot aan het jeugdtoernooi geopend zijn op zaterdagen van 16.00 uur tot 19.00 uur, op zondagen van 11.00 uur tot 16.00 uur en op de donderdagavonden van 19.00 uur tot 21.00 uur.   Voor deelname zal een kleine vergoeding gevraagd worden van 2,50 euro voor kinderen tot 18 jaar en van 5 euro voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Leden van vv Maarheeze mogen ter compensatie van hun contributie gratis deelnemen.

Uiteraard zullen we vanwege de Corona-maatregelen het aantal deelnemers moeten doseren en daarom wordt een ieder verzocht om zich minimaal 5 dagen van tevoren via e-mail in te schrijven op voetgolf@vvmaarheez.nl met vermelding van naam en van leeftijd en van gewenste datum en tijdstip van deelname. Het inschrijfgeld kan bij aanmelding op het sportpark worden voldaan. Dus schrijf je in en kom weer lekker in beweging op onze unieke Voet-Golf-baan op sportpark De Romrijten in Maarheeze!