Zaterdag 3 april: paasactiviteiten voor jong en oud georganiseerd door Paasvuur Budel

BUDEL – Helaas gooit Corona ook dit jaar roet in het eten voor het Paasvuur van Budel. Toch zijn er voor deze dag, traditioneel de zaterdag vóór Pasen, allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd uit Cranendonck.  Op zaterdag 3 april is het van 10.00 tot 17.00 uur mogelijk om een uitgebreide Paastocht te lopen door het centrum van Budel. Tijdens deze speurtocht ga je opzoek naar aanwijzingen en paaseieren. Bovendien zijn er leuke prijzen te winnen! Wil je meedoen met deze tocht? Lees dan vooraf de uitleg over deze tocht op www.jeugdclubsbudel.nl

In de avond wordt er vanaf 19.00 uur een spectaculaire online Paasshow georganiseerd. Deze show is vanuit thuis te volgen via www.jeugdclubsbudel.nl/live/.

De show zit boordevol muziek en dans van de Loco Loco Discoshow, challenges met de enige echte Paashaas én leuke quizvragen die te spelen zijn met de hele familie.

Tijdens deze show wordt ook de prijsuitreiking van de Paastocht bekend gemaakt en zijn er tussendoor ook nog andere prijzen te winnen. 

Voor zowel de Paastocht als de Paasshow is het niet nodig om je vooraf aan te melden. Je kunt gewoon meedoen op de dag zelf! Dus vertel je familie en vrienden erover en dan maken we er samen een geslaagde dag van.  Veel succes en plezier namens de organisatie van Paasvuur Budel. En we zien jullie allemaal hopelijk weer volgend jaar tijdens het échte Paasvuur op zaterdag 16 april 2022!