Nieuw adres voor Totaal Auto Budel 

BUDEL – Sinds 1 maart dit jaar is Totaal Auto Budel te vinden op een gloednieuwe locatie, namelijk ’t Inne 18 in Budel. “De werkplaats is aanzienlijker groter waardoor ik nog efficiënter te werk kan gaan.” Aan het woord is zaakvoerder Rudi Vlassak van Totaal Auto Budel.  “Bovendien heb ik nu i.p.v. 1 maar liefst 3 bruggen ter beschikking waardoor ik meer klanten kan ontvangen.” Totaal Auto Vlassak kent bedrijfsmatig een flinke groei, niet enkel vanwege de verhuis, maar zeker ook in het aanbod naar de klanten toe. “Klopt,” legt Rudi uit, “want naast onze reguliere activiteiten voor particulieren kunnen we voor wagenparken van bedrijven, groot en klein, ingeschakeld worden. Niet enkel voor de reparaties en het onderhoud van de voertuigen kunnen ze bij ons terecht, maar ook voor volledige wageninrichtingen van werkbussen allerhande.” 

Totaal Auto Budel ontvangt alle merken voor reparaties, onderhoud, het APK klaar maken, het vaststellen en oplossen van storingen, de opslag en het wisselen van uw banden,… Kortom: voor al uw autozaken bent u hier aan het juiste adres! Niet enkel personenwagens, maar ook lichte bedrijfswagens, busjes, aanhangwagens of campers zijn er welkom. “De werkplaats is uitgerust met drie grote bruggen en met moderne apparaturen zodat ik ieder voertuig de nodige service kan bieden,” vertelt Rudi. 

Een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven, dat is waar Totaal Auto Budel voor staat. “Ook voor bedrijven bieden we graag een mooi pakket op maat aan. Zo kunnen ze bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan de bedrijfswagens.  Denk voor bedrijven ook aan de volledige inrichting ervan of het plaatsen van een imperiaal, een open draagrek bovenop het voertuig. 

“Bovendien hebben we duidelijke afspraken met erkende dealers van verschillende topmerken zoals o.a. Mercedes, Volkswagen en Ford, waardoor we officiële onderdelen kunnen gebruiken en de fabrieksgarantie dus niet in gevaar komt. Onderdelen worden snel geleverd en we hebben ook veel onderdelen zelf op voorraad.”Voor bedrijven is het ook handig om te weten dat zowel gebruikte als nieuwe bedrijfswagens geleverd kunnen worden via Totaal Auto Budel. 

Rudi is zich aan het specialiseren in het ‘kalibreren’ van voertuigen, het oplossen van geavanceerde rijassistentie-systemen. “Wanneer er bijvoorbeeld een voorruit hersteld wordt, kan het gebeuren dat de camera’s of radarssytemen, die aanwezig zijn in een voertuig om zo de bestuurder te ‘helpen’ tijdens het rijden, beschadigd worden of verkeerd worden afgesteld. Met ‘helpen’ doel ik op bepaalde, veelal nieuwere modellen voertuigen die voorzien zijn van bijvoorbeeld een brake assist. Die zorgt ervoor dat een voertuig tijdig remt indien de chauffeur dit zelf te laat opmerkt op de baan. Deze zogenaamde ADAS camera’s (Advanced Driver Assistant Systems) moeten op een bepaalde manier afgesteld worden. We bieden deze service al aan, maar binnenkort zullen we deze checks en reparaties ook in eigen huis kunnen uitvoeren.”

Voor Rudi staat service naar de klant toe voorop. Daarom schroomt hij ook niet om beroep te doen op de expertise van andere autobedrijven in de regio. “Als ik weet dat een ander bedrijf meer ervaring heeft met bepaalde reparaties zal ik zeker contact opnemen. Dit allemaal om zo de klant de beste dienstverlening te bieden.” 

Totaal Auto Budel is gelegen aan ’t Inne 18 in Budel. Voor de exacte openingstijden kijk op www.totaalautobudel.nl. Op dinsdag en woensdag wordt er voorlopig nog enkel op afspraak gewerkt. Voor meer informatie kijk op de website of volg Totaal Auto Budel op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van laatste nieuwigheden en acties!