Stripauteurs gaan de strijd aan tegen coronamoeheid met gratis verzamelalbum

REGIO – Vanaf maandag 29 maart lanceren tekenaar Bart Proost (uit Lommel) & scenarist Bart Cassauwers (uit Antwerpen) een online solidariteitsactie in samenwerking met uitgeverij Strips2Go (uit Kampen – NL). 

De auteurs stellen online een gratis verzamelboek van hun stripreeks ‘Alexander De Grote’ ter beschikking: een digitaal compilatiealbum bomvol cartoons, weetjes, leuke extra’s maar vooral veel strips en gags (inclusief gloednieuw materiaal!).  Beide Barten hopen hiermee te kunnen zorgen voor een heel klein beetje verstrooiing en ontspanning in deze vreemde tijden: “We hebben een heftig jaar achter de rug. Er is licht aan het einde van de tunnel. Maar we zijn er nog niet. Nog even doorbijten. Maar een klein uurtje gratis ontspanning kunnen we de mensen al wel aanbieden. Een leuke historische familiestrip voor alle leeftijden. Om de avondklok eventjes te vergeten. Om een keertje te lachen. Om even aan de coronamoeheid te ontsnappen. We hopen dat menig gezin ervan kan genieten. We geven het met veel plezier.”  Surf naar tinyurl.com/gratisalexander om het album te downloaden.