BBQ-tips: heerlijke recepten voor thuis

VALKENSWAARD – Het is lente, het zonnetje laat zich al weer meer zien, afgelopen weekend werd de klok verzet en is het ’s avonds een uurtje langer licht. Bij theater De Hofnar krijgen ze al weer zin om te BBQ-en. En nu het nog tot 20 april stil blijft in het theater hebben de horecamedewerkers de BBQ tevoorschijn gehaald en heerlijke gerechten bereid die ze graag met jou delen.

De eerste video staat online! De horecamedewerkers leggen in de eerste video precies uit hoe jij een heerlijke goulash met gepofte knolselderij en tricolore aardappeltjes op tafel kunt zetten. Op www.hofnar.nl/bbq-tips/ kun je het eerste recept downloaden zodat jij ook dit heerlijke BBQ-gerecht op tafel kunt zetten. Binnenkort volgen er meerdere recepten met video’s. Op de donderdagavonden gaan ze nog lekker door met de gratis (live)streams. Geniet thuis op de bank van Valkenswaardse artiesten. En op Paaszondag kun je thuis meezingen met ‘Prik en de Pliesie’ en ‘Heul Valkenswird Zingt Online!’ tijdens het gratis TributeFest. Wil je de stream link in je mail ontvangen, bestel dan jouw gratis kaartje op www.hofnar.nl.