OnlineEnergieWorkshops en leestips voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen

REGIO – Bibliotheek de Kempen organiseert in samenwerking met KempenEnergie OnlineEnergieWorkshops. Tijdens de workshops komt telkens één thema aanbod, zoals isolatie, ventilatie, de warmtepomp, elektrisch rijden en (collectieve) zonnedaken. In elke workshop is er veel ruimte voor het stellen van vragen. 

De thema-workshops worden afgewisseld met een workshop met het algemene onderwerp ‘verduurzaming van je woning’ waarbij vragen van de deelnemers centraal staan. De EnergieGidsen van KempenEnergie geven de workshops en delen tips en informatie.  

De volgende OnlineEnergieWorkshop is op dinsdag 6 april van 20.00 tot 21.30 uur. Hierbij staan alle vragen rondom verduurzaming van je woning centraal. Op 22 april is het onderwerp ‘zonnepanelen’ Ook in mei en juni zijn er nog workshops gepland. De workshops worden aangeboden via online platform Zoom. Deelnemen kan dus gewoon vanuit huis. Op de bank of aan tafel, je hoeft de deur niet uit! Een online workshop doen we met een kleine groep, dit biedt mogelijkheden om met anderen in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Het beloven dus interessante en dynamische avonden te worden.

Meer weten of aan de slag over duurzaamheid? De Bibliotheek heeft een inspirerende lijst met leestips over dit onderwerp samengesteld. 

Via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl kun je je aanmelden voor deze workshops en kun je de leestips bekijken. Er zijn geen kosten aan verbonden. Op de dag van de workshop ontvang je de link om deel te nemen en een handleiding voor het gebruik van ZOOM. Ben je nog niet bekend met online bijeenkomsten? Volg dan online digihulp van Bibliotheek de Kempen en krijg alle uitleg van een van onze medewerkers. Ook hiervoor kun je je gratis aanmelden via de website, of bel de Bibliotheek tijdens werkdagen.