Sponsorwinkel open op afspraak

WEERT – De Sponsorwinkel in Weert is een goed en ruim gesorteerde winkel waarin je voor een klein bedrag goede en goedkope tweedehands kleding kunt kopen. Vanaf 6 april zal gaat de Sponsorwinkel op afspraak open op de middagen van dinsdag t/m vrijdag én zaterdagochtend. Jij krijgt dan 45 minuten de tijd om te winkelen in de kledingafdeling, samen met maximaal 5 andere klanten. Minimaal 4 uur van te voren moet de afspraak gemaakt zijn en om iedereen een kans te geven ben je één keer per week welkom. Natuurlijk gelden de gebruikelijke Corona-veiligheidsmaatregelen. 

Reserveren kan via https://sponsorwinkel.reservio.com.

Mensen die niet beschikken over internet kunnen enkel in de ochtend bellen naar Punt Welzijn 0495 697900 om een afspraak te plannen. 

Ook kan tweedehands textiel weer ingeleverd worden. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. De speelgoedwinkel blijft voorlopig nog gesloten. 

Meer informatie vind je op www.sponsorwinkelweert.nl. r

De Sponsorwinkel start  weer met de verkoop van tweedehands kleding: goed en goedkoop en de opbrengst komt geheel ten goede aan vrijwilligersgroepen in Weert.