Rijbewijskeuringen CBR in Budel

BUDEL – Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in Verkeersschool Cranenbroek elke woensdag in april medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg via de website www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088 2323 300. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en begin 5 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden. Meer informatie over de gehele procedure leest u op de website van Regelzorg.