Casa Nostra Makelaardij presenteert nieuwbouwproject ‘De Mert’

BUDEL – Op wandelafstand van het centrum van Budel verkoopt Casa Nostra Makelaardij vier comfortabele appartementen met alle voorzieningen op één niveau. Deze ruime woningen met zo’n 85 m2 woonoppervlakte zijn efficiënt ingedeeld en uitgerust met een eigen tuin of een inpandig balkon. Het betreft een voormalig winkelpand dat getransformeerd wordt tot een volledige nieuwbouw. Omdat de bouwwerken pas van start gaan wanneer de appartementen definitief verkocht zijn, hebben de kopers veel inspraak in de inrichting van hun appartement. 

Frans Verhoeven, zaakvoerder van Casa Nostra Makelaardij in Budel en Someren: “De locatie van deze nieuwbouw appartementen is natuurlijk een sterke troef. Op wandelafstand van het centrum van Budel en op slechts 5 minuutjes wandelen van het Boudriepark: centraler kan je bijna niet zitten!” Frans vervolgt: “Maar ook de praktische indeling, de lage servicekosten van slechts € 70,= per maand en de eigen inspraak in de inrichting zijn natuurlijk ook mooi meegenomen. Zo hebben de nieuwe eigenaars zelf de keuze over bijvoorbeeld de keuken die geplaatst wordt, het aantal stopcontacten en veel andere praktische zaken. Alle voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond en de woningen zijn optimaal geïsoleerd. De appartementen worden verwarmd middels een gasgestookte cv-ketel. 

In totaal komen er 4 nieuwbouwappartementen, twee ervan zijn voorzien van een gezellig tuintje en 2 slaapkamers, de andere twee zullen een overdekt balkon hebben en zijn voorzien van 1 slaapkamer. Bovendien is er heel wat parkeergelegenheid voor de deur en in de dichte omgeving. Frans: “Na de verkoop van de appartementen gaat de bouw van start. Verwacht wordt dat de werken al na 7 maanden voltooid zullen zijn.” De appartementen worden aangeboden vanaf € 320.000,= K.K. 

Voor meer informatie over nieuwbouwproject ‘De Mert’, de indeling van de appartementen en de verschillende mogelijkheden neem contact op met Casa Nostra Makelaardij. 

Casa Nostra Makelaardij 

Marktstraat 1B Budel 

Maak een afspraak via tel. 0031 495 495710 of mail naar info@casanostra.nl 

www.casanostra.nl