Kom in contact met Bibliotheek Budel en Maarheeze

CRANENDONCK – De bibliotheken in Cranendonck moesten in december haar deuren sluiten. We hopen door ons samen aan de regels van de overheid te houden dat de bibliotheken snel weer toegankelijk zijn voor publiek. In de tussentijd is het ook mogelijk om met je lokale bibliotheek in contact te komen en boeken te lenen óf in te leveren bij de Afhaalbieb. In Bibliotheek Budel is het elke werkdag én zaterdagochtend mogelijk om, op afspraak, gereserveerde boeken op te halen. Reserveer online eenvoudig uw favoriete boek(en). Wanneer de reservering binnen is krijgt u een mail van de bibliotheek met een ophaalafspraak.  Inleveren van boeken is altijd mogelijk op dinsdag- en donderdagochtend tussen 11.00 en 13.00 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken! Lukt het reserveren online niet? Of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld het bibliotheekabonnement of inleveren van boeken? Stuur dan een mail naar budel@bibliotheekdekempen.nl. Telefonisch is de Bibliotheek elke werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur bereikbaar via 085-7733283. Ook in Bibliotheek Maarheeze is het mogelijk om, op afspraak, gereserveerde boeken op te halen. Dit is elke dinsdag- en donderdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur mogelijk bij de ingang van de Smeltkroes.  Op dit moment is het ook mogelijk om boeken in te leveren. Wanneer u enkel komt inleveren, is een afspraak maken niet nodig.  Heeft u vragen rondom reserveren, inleveren of andere bibliotheekzaken in Maarheeze? Stuur dan een mail naar maarheeze@bibliotheekdekempen.nl of bel op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur naar 085-7733283.  Vanuit Bibliotheek De Kempen worden er wekelijks leuke en interessante online workshops, lezingen en cursussen georganiseerd. Benieuwd naar het aanbod? Kijk voor het aanbod op www.bibliotheekdekempen.nl/activiteiten. Veel online activiteiten zijn voor zowel leden als niet-leden gratis te volgen.

Foto Jos Meusen