Online bijeenkomst voor mantelzorgers

Punt Welzijn organiseert elke eerste woensdag van de maand in samenwerking met Bibliocenter ontmoetingsbijeenkomsten speciaal voor mantelzorgers. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om deze bijeenkomsten fysiek te organiseren. Daarom gaan we online met elkaar in gesprek. De volgende bijeenkomst is op woensdag 7 april van 10.00 tot 12.30 uur. Wil jij als mantelzorger je ervaringen delen, laagdrempelig met elkaar bijpraten en advies van anderen krijgen? Of graag meer informatie over bepaalde zorgthema’s? Meld je dan aan. Tijdens deze online bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen rondom de zorg voor een naaste. Marij Scholte (Bibliocenter) en Imke Gijsen (Punt Welzijn) zijn aanwezig bij de bijeenkomst. Na je aanmelding ontvang je meer praktische informatie over hoe je kunt inloggen bij deze online bijeenkomst. Schroom niet, ook als je niet zo goed met de computer bent, we helpen je graag met inloggen. Aanmelden kan via de website van Punt Welzijn, via mantelzorg@puntwelzijn.nl of 0495-697900.