Webinar Bewindvoering, Mentorschap en Curatele

REGIO – Vanwege corona zijn er nog geen bijeenkomsten van “Efkes de weg kwijt” mogelijk. Daarom organiseren de steunpunten mantelzorg uit Cranendonck en Heeze-Leende op woensdag 14 april om 19.30 uur een webinar over Bewindvoering, Mentorschap en Curatele. Dit is een online lezing, waarbij het ook mogelijk is om vragen te stellen. De deelnemers komen zelf niet in beeld. Een groeiende groep mensen heeft tijdelijk of langdurig hulp nodig bij het op orde krijgen of houden van financiële zaken en ingewikkelde vraagstukken rondom zorg en welzijn. Steeds vaker speelt dementie hierbij een rol. Marion van de Vorst, van het gelijknamige kantoor Van de Vorst Bewindvoering uit Budel,  komt deze situaties regelmatig in haar werkveld tegen. Ze merkt dat Bewindvoering, Mentorschap en Curatele een belangrijke steun kunnen zijn voor de cliënt zelf en verlichting van de directe omgeving zoals familieleden, mantelzorgers en professionals. Tijdens het webinar legt Marion van de Vorst aan de hand van uw praktische en concrete vragen uit wat precies Bewindvoering, Mentorschap en Curatele kan betekenen en in welke situaties deze diensten uitkomst bieden.   Aanmelden voor deze online lezing kan via www.cursushuys.nl 

De lezing is gratis, maar er kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Als de belangstelling groter is dan komt er een extra lezing. Voor vragen of meer informatie kunt u een berichtje sturen naar franktoonen@cordaadwelzijn.nl of stuur een appje naar 0031 6-39844550.