1 Aprilgrap HAC Weekblad 

REGIO – Enkele weken geleden stond er een opmerkelijk bericht in onze krant: op donderdag 1 april zouden er pasjes verkrijgbaar zijn op de redactie van HAC Weekblad waarmee je de alom bekende tractorsluizen, die zich op verschillende grenswegen in Hamont-Achel bevinden, enkele minuten naar beneden kan laten zakken zodat je er wel met de auto kan passeren. ’s Ochtends, nog voordat we de deuren van het kantoor hadden geopend, stonden de eerste geïnteresseerden al voor de deur. Al snel bleek dat het ging om een 1 aprilgrap. De meeste bezoekers konden hartelijk lachen om de grap en mochten als ’troostprijs’ een zakje paaseitjes in ontvangst nemen. Een enkeling was echter toch verveeld toen het om een mop bleek te gaan, die had zich al verheugd op de vrije doorgang op de grenswegen. Gelukkig maakten de paaseitjes veel goed!