Energiebesparende cadeautjes van de gemeente Heeze-Leende

HEEZE-LEENDE – Deze week ontvangen huiseigenaren een doos met diverse energiebesparende cadeautjes van de gemeente Heeze-Leende. Wethouders Frank de Win en Toon Bosmans bezorgden net voor Pasen de eerste dozen persoonlijk bij een aantal huiseigenaren thuis. Ruim 40 procent van de energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Warm water maakt zo’n 15 procent van onze energierekening uit. Het meeste warm water is om te douchen. Alle apparaten en lampen in huis zorgen samen voor ruim 30 procent van je energierekening. Weet u dat u met kleine aanpassingen al veel energie kunt besparen? Ook huurders krijgen over een tijdje energiebesparende cadeautjes van de gemeente Heeze-Leende. Wilt u meer weten over energiebesparend en andere duurzaamheidsmaatregelen? Kijk dan op  www.heeze-leende.nl/duurzaamheid.