Geniet nog langer van De Hofnar TheaterThuis

VALKENSWAARD – De deuren blijven nog even gesloten en daarom hebben we een vijfde donderdagavond gevuld met twee mooie livestreams. Zowel voor de allerkleinsten als voor Bruce Springsteen-fans. Voor de allerkleinsten worden op donderdag 15 april om 18.30 uur de voorstelling van Noortje Karsmakers ‘gestreamd’. Op dezelfde avond kun je thuis vanaf 20.15 uur live meegenieten van het muzikale optreden van Brucified.

Beschuit met muisjes (2+)

Noortje Karsmakers speelt de mini-voorstelling ‘Beschuit met muisjes’. De voorstelling duurt circa 30 minuten. Bij het maken van voorstellingen laat Noortje zich altijd inspireren door bekende kinderboeken en voor deze voorstelling is dat het boek: “Hoera we hebben er een geitje bij”. Over een klein ieniemienie geitje dat is geboren op een boerderij, alle dieren willen het geitje bewonderen, jij toch ook?

Brucified

Brucified is in 2017 begonnen met een tribute aan The Boss en zijn befaamde E Street Band. Deze band is gevormd door muzikanten uit Eindhoven, Valkenswaard en omstreken. Alle bekende hits van Springsteen komen dan ook voorbij, in combinatie met leuke weetjes over Springsteen en de E Street Band.