Tocht op de Holven 

PELT – De nieuwe permanente tocht voor april, georganiseerd door wandelclub De Bokkenrijders,  is weer helemaal klaar. Netjes afgepijld hebben ze opnieuw wandelingen van 6 en 10 km voorzien met vertrek en aankomst aan de parochiezaal van Holheide, Heikapper in (Over)Pelt. Zoals steeds zijn de plannetjes en QR-codes weer beschikbaar bij de start. Hopelijk blijven de pijlen hangen tot en met 2 mei. Het bestuur hoopt van harte dat het plezier weer niet vergald wordt door onbekende ‘grapjassen’. Moest je toch onregelmatigheden vaststellen, laat het ons aub zo snel mogelijk weten. Geniet van deze tocht, geniet van de natuur maar … hou het veilig en hou het netjes. Laat geen afval achter ! Ter info : alle permanente wandelingen zijn steeds beschikbaar op  www.debokkenrijders.be  Wil je ook lid worden van deze wandelclub ? Op de website vind je alle inlichtingen!