Bedankt! 

MAARHEEZE – Het heeft even geduurd, maar nu kan Annemiek Hompes het eindelijk openbaar maken… “Ik ga jullie wederom heel hartelijk bedanken. Bedanken voor het mogelijk maken van kleine en grote wensen van kinderen en volwassenen die, om wat voor reden dan ook, anders deze mogelijkheid niet hadden gehad. We hebben met de verkoop afgelopen Kerst verschillende gezinnen uit Cranendonck daarmee kunnen ondersteunen. Extra wil ik danken: 

Sociaal makelaar, Marina Bukkems 

Apotheek Maarheeze, Yves Visschers

IL mio Sogno, Franco Pilloni

Roberto & Lella Setzu

Inukshuk, Ingrid Arts 

Muziekhuis, Stefan den Ouden en Sem van Schijndel

CreAtelier D8, Cor van Bommel

Hockeyclub Cranendonck, Ron & Simone Rooijakkers

Buiten de Box Coaching, Patricia de Rode

En natuurlijk iedereen die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet om dit te realiseren. Verder gaat nog een klein gedeelte naar Peru toe (renoveren operatiekamer), zodra het weer mogelijk voor ons is om er veilig te gaan helpen.” 

Ingestuurd door Franco Pilloni en Annemiek Hompes