Uw huid is in goede handen bij Beauty Concepts 

BUDEL – In het salon van Beauty Concepts in Budel ontvangt huidcoach Jolanda Bouwer u graag. Als erkende huidconsulente heeft Jolanda zich gespecialiseerd in verschillende behandelingen  met als  doel het verjongen, verbeteren en versterken van uw huid. “Iedere huid is uniek,” legt Jolanda uit. “Daarom starten we altijd met een intake gesprek waarin we de conditie van de huid analyseren en bekijken welke behandeling de beste resultaten geeft. Op basis hiervan werk ik een stappenplan uit, volledig op maat en uiteraard met het oog op de gewenste resultaten.”

Jolanda heeft zich gespecialiseerd in verschillende behandelingen. “De huid is ons grootste orgaan, en daar moeten we zorg voor dragen. In mijn salon bied ik verschillende behandelingen aan, met als doel het verbeteren van de huid en het verminderen van rimpels. Denk aan bindweefselmassages, cryotherapie en eveneens microneedling met gebruik van de Dermapen 4 TM behoort tot de mogelijkheden.” De hannah-bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding waardoor de huid steviger wordt en kraaienpootjes en rimpels verminderen. De cryotherapie is gebaseerd op vetverbranding. Het is pijnloos en snel en zorgt voor plaatselijk vetverlies. Microneedling heeft dankzij de komst van de Dermapen 4 TM, een revolutionair middel op het gebied van huidverbetering, een flinke stap vooruit genomen. Door gebruik te maken van de Dermapen wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Uw huid wordt gladder, rimpels en oneffenheden worden geleidelijk opgevuld en het zorgt voor een totale verjonging van uw huid. Moeilijk te bereiken plaatsen zoals rond de ogen, hals, lippen zijn prima te behandelen en ook grotere gebieden zoals de decolleté, buik en benen zijn perfect mogelijk. Voor wie te maken heeft met straie is dit wellicht een aangeraden behandeling. 

De acnetherapie richt zich op de behandeling van puistjes op de huid. Zowel jong als oud kan hiermee te maken hebben. Samen met Jolanda worden de verschillende behandelmogelijkheden overlopen en komt u samen tot een stappenplan dat uw acne kan aanpakken en onder controle kan houden. Heeft u last van huidverkleuringen of –oneffenheden? Dan is de medische camouflagetherapie wellicht een goede optie. Dankzij deze techniek zal de aandoening minder opvallen en stapt u zelf zekerder door het leven. Zowel de acne- als camouflagetherapie wordt erkend door verzekeraars, waardoor ze in veel gevallen volledig of gedeeltelijk terugbetaald worden.

Jolanda heeft zich daarnaast gespecialiseerd in enkele cosmetische behandelingen zoals het aanbrengen van permanente make up. “Daarnaast hebben we een fijne samenwerking met dr. Babak voor de botox- en fillerbehandelingen, dus ook hiervoor zijn klanten bij Beauty Concepts aan het juiste adres,” vertelt Jolanda. 

Jolanda vertrouwt steevast op de producten van hannah en Juliette Armand. “Deze merken zijn speciaal ontwikkeld voor het herstel van de huid, om de huid opnieuw in een topconditie te brengen,” aldus Jolanda.  

Meer weten over de behandelingen of maakt u graag een afspraak? Dat kan via beautyconcepts@kpnmail.nl of bel naar 0031 6 23882868. Neem zeker ook eens een kijkje op https://jolandas-beauty-concepts.nl/