KV-Omheiningen: de winkel voor doe-het-zelvers 

HAMONT – Wist u dat… u in de winkel van KV Omheiningen aan de Bosstraat in Hamont terecht kunt voor tuinhout allerhande? Alle benodigdheden voor het vervaardigen van uw eigen omheining of poort is hier verkrijgbaar, maar ook voor weidepalen en  constructiehout bent u hier aan het juiste adres. Het aanbod is erg groot, zo is er voor ieder doe-het-zelf project het juiste hout beschikbaar. Kom dus zeker eens een kijkje nemen! 

KV Omheiningen is ondertussen al jaren een geschikte partner wanneer het gaat over het produceren, plaatsen en leveren van omheiningen, weidepalen, poorten,… Maar wie zelf graag de handen uit de mouwen steekt kan  in de winkel ook alle losse materialen verkrijgen. Zo kan u zelf de poort of het hekwerk voor uw tuin in orde maken. Het aanbod is uitgebreid: er is constructie- en tuinhout in allerhande vormen, maten en materialen. Ronde en vierkante palen, steigerhout, aluminium of ijzer, weidepalen, tuinschermen, kastanje hekwerken,… de keuze is enorm. Zaakvoerder Kevin Vaesen adviseert u graag. De materialen kunnen afgehaald worden in de winkel, maar levering aan huis behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Wil u zelf aan de slag gaan en een eigen poort, hekwerk of zelfs carport plaatsen? Dan staat KV Omheiningen voor u klaar. Niet enkel met de juiste materialen, alle benodigdheden maar zeker ook met het correcte advies. Voor kleinere projecten zoals het maken van een kippenhok of een paardenafsluiting of schermen om de privacy in uw tuin te verhogen, kan u ook rekenen op KV Omheiningen. 

Tover uw tuin om tot uw eigen plekje waar rust, gezelligheid en sfeer heerst. Daarom heeft KV Omheiningen eveneens mogelijkheden voor de aankleding. Denk aan speeltoestellen, picknicktafels, zitbanken, bloembakken,… Loop zeker eens binnen en ontdek de vele opties! 

En wist u dat KV Omheiningen een gebruiksvriendelijke webshop heeft? Niet enkel krijgt u op deze website onmiddellijk een goed beeld van het uitgebreide assortiment, u kan alles gemakkelijk en snel bestellen, vanuit uw eigen zetel. U kan de bestelling zelf gaan ophalen in de winkel op het afgesproken moment of thuis laten bezorgen. Zo heeft u in een mum van tijd alles in huis om zelf aan de slag te gaan! 

De winkel van KV Omheiningen is gelegen aan de Bosstraat 153 in Hamont. Van dinsdag tot en met vrijdag kan iedereen er een kijkje komen nemen tussen 9.00 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is de zaak doorlopend geopend van 9.00 uur tot 15.00 uur. Uiteraard wordt er eveneens op afspraak gewerkt. Die kan gemaakt worden via tel. 0032 485 925598 of via info@kv-omheiningen.be Voor meer informatie surf naar www.kv-omheiningen.be