Gratis webinar: Online Veiligheid

WEERT – We doen veel op internet, dit is heel handig, makkelijk en snel. Maar ook criminelen zijn online steeds actiever met oplichting en fraude. Hoe kun je zo veilig mogelijk gebruik maken van internet? Die vraag staat centraal tijdens het Webinar Online Veiligheid op 21 april van 10.30 tot 11.30 uur of op 10 mei van 14.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Docenten van SeniorWeb leggen uit wat phishing, spoofing of hulpvraagfraude is, hoe je dit kunt herkennen en wat je zelf kunt doen aan het beveiligen van je computer, tablet of telefoon. Tijdens het webinar is er via de chat gelegenheid om vragen te stellen. Dit webinar wordt je aangeboden door Bibliocenter en vindt plaats via Zoom. Heb je geen ervaring met Zoom, dan helpt Bibliocenter je graag op weg. Aanmelden voor het webinar kan via www.bibliocenter.nl/online-veiligheid. Voor meer informatie en hulp met het gebruik van Zoom kun je contact opnemen met Bibliocenter. Telefoon 088-2432000. Vraag naar Els Meeuwissen of stuur een email naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl