Doe mee met de Week voor de Gezonde Jeugd 2021

WEERT – De coronaperiode laat zien dat een gezonde jeugd in een gezonde omgeving ontzettend belangrijk is voor de toekomst. Als we onze jeugd de juiste vaardigheden aanleren, en de omgeving waarin zij opgroeien hiervan bewust maken, dan groeien zij op in een gezond lichaam en worden zij gezond ouder. Het laten opgroeien van onze jeugd in een gezonde omgeving is een gedeelde maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarom roept Punt Welzijn vanuit JOGG-Weert (Jongeren Op Gezond Gewicht) op om mee te doen met de ‘Week voor de Gezonde Jeugd’ van 7 t/m 13 juni.  

Thomas Witjes van Punt Welzijn licht toe: “De ‘Week voor de Gezonde Jeugd’ is een landelijk initiatief waar wij in Weert graag met andere organisaties lokaal invulling aan willen gaan gegeven. Centrum voor Jeugd en Gezin, Zwembad de IJzeren Man, Natuur- en Milieucentrum Weert en Bibliocenter Weert doen al mee. Vind jij het ook belangrijk dat de Weerter jeugd kan opgroeien in een gezonde omgeving? Laat dit ons dan weten.”

Dus: heb jij een leuk idee voor deze week of wil je het thema gezond opgroeien extra onder de aandacht brengen bij een bestaande activiteit binnen jouw vereniging of organisatie? Dan denkt Punt Welzijn graag met je mee. Een gezonde toekomst begint tenslotte met een gezonde jeugd! Heb je vragen over de Week voor de Gezonde Jeugd of wil je zelf iets betekenen tijdens deze week? Neem dan contact op via email gezondeleefstijl@puntwelzijn.nl