Rioleringswerken gedeelte Kapelstraat

PELT – Volgende week worden er in het gedeelte Kapelstraat tussen de Blaasstraat en de Bakenhofweg rioleringswerken uitgevoerd. Deze werken gebeuren in opdracht van netwerkbeheerder Fluvius. Het gaat om de aanleg van een nieuw stuk riolering om de toekomstige woningen in dit gedeelte van de Kapelstraat te kunnen aansluiten. De aannemer heeft de uitvoering van de werken voorzien van 12 tot en met 16 april aanstaande. Naar aanleiding van deze werken wordt het gedeelte van de Kapelstraat tussen de Blaasstraat en de Bakenhofweg afgesloten voor het verkeer. Plaatselijk moet een kleine omleiding gevolgd worden via de Parkstraat. De hinder blijft dus beperkt. Er is met het oog op de verkeersveiligheid voor gekozen om deze werken tijdens een schoolvakantie – in dit geval de paasvakantie – uit te voeren. Vlakbij ligt de basisschool Sint-Cornelius en de route wordt op schooldagen druk gebruikt door fietsende kinderen. Wil je meer weten over wegenwerken in Pelt? Raadpleeg ze op de gemeentelijke website www.gemeentepelt.be/wegenwerken . Daar vind je ook een link naar de hinderkaart.