Tectum Achel 2021 – 2022 krijgt stilaan vorm! 

ACHEL – Na het binnenhalen van opposite Gert Van Walle (Haasrode Leuven) en Libero Sibren Peters (Vlaamse Beloften), tekende nu ook Twan Wiltenburg voor Tectum Achel. Wiltenburg (25j, 205cm) komt over van Lindemans Aalst en zal, ter vervanging van Thomas Koelewijn die de sloffen aan de haak hing, het middencompartiment versterken. Van de kern van het afgelopen seizoen plaatsten Michiel Franssen, Ward Van Dyck, Dion Verweij, Koen Brouns, Brecht Campfort, Tim Verschueren & Tim Smit reeds hun handtekening voor een verlengd verblijf bij Tectum. Momenteel wordt er nog werk gemaakt van een aantal posities om het team compleet te maken. Voorzitter Joos Gysen: “We kennen onze ambitie en doen er alles aan om deze waar te maken. Met Van Walle, Wiltenburg en Peters halen we niet enkel kwaliteit binnen maar ook spelers met een over-mijn-lijk mentaliteit, hetgeen het kenmerk bij uitstek is bij Tectum Achel!”