Trouw Melissa en Wesley 

PELT – Op woensdag 14 april stapten Melissa Van Malderen en Wesley Neijens in het huwelijksbootje. Ze werden om 11.00 uur ontvangen op het gemeentehuis van Pelt, waar ze in het echt werden verbonden. Melissa is afkomstig van Hamont-Achel, Wesley van Overpelt. Samen wonen ze momenteel in Neerpelt. Ze leerden elkaar kennen tijdens een avondje stappen in Bocholt. OP 14 april is het koppel exact 4 jaar samen. Vanwege de pandemie hebben Melissa en Wesley bewust gekozen om in intieme kring te trouwen. En omdat samen dineren momenteel geen optie is, hebben Melissa en Wesley voor een alternatief gezorgd want alle aanwezigen krijgen iets lekkers mee naar huis. De huwelijksnacht bracht het kersverse echtpaar door in een kasteel in Sint-Truiden,  en de dag daarna genoten ze van een tochtje op de vespa doorheen de regio en natuurlijk van elkaar! 

Foto Albert Loos