Koepel cc Palethe vernield

PELT – Op het dak van de achterbouw van cc Palethe is door vandalen een kunststof koepel stukgeslagen. Dat gebeurde het vorige weekend. Het is niet de eerste keer dat daar vernielingen gebeuren. Er is dit keer blijkbaar verder niets gestolen. Of het de drankautomaten zijn die de inbrekers gelokt hebben is niet te zeggen. De automaten zijn van buitenaf zichtbaar maar die waren op dat moment leeg vanwege de coronasluiting. In de achterbouw, de Reppe genaamd, wordt in betere tijden gerepeteerd door muziekgroepen, koren en fanfare. Bij een eerdere inbraak waarbij de koepel vernield werd zijn ook de automaten stukgeslagen en enkele flesjes cola en bier meegenomen. Bij de ernaast gelegen speeltuin het Pelterke zijn een tijdje geleden diverse raampjes van speeltuigen vernield.