Verenigingsnieuws gratis in HAC Weekblad

REGIO – Heeft jouw vereniging, theatergezelschap, hobbyclub, sportliga,… iets te melden, te vieren of wil je gewoon jouw vereniging eens in de kijker zetten? Dat kan in HAC Weekblad! Bovendien is het gemakkelijk én gratis! Hoe werkt het? Giet de informatie die je wil delen in een tekst en stuur het op naar info@hacweekblad.eu Voeg indien mogelijk een leuke, sprekende foto toe (in hoge resolutie) en wij doen de rest! Alle berichten worden gratis én in kleur geplaatst. 

Enkele tips: 
– Zorg voor een tekst die kort en krachtig is, probeer de boodschap in maximaal een half A4-tje over te brengen 
– Zorg voor een duidelijke, sprekende foto (in hoge resolutie) zodat hij mooi tot zijn recht komt in de krant 
– De berichten mogen geen commercieel karakter hebben. Voor de publicatie hiervan biedt HAC Weekblad andere interessante mogelijkheden aan (Ben je niet zeker? Neem dan even contact op!) 

Dus: is er een jubileum te vieren? Organiseert jouw vereniging een leuke activiteit voor het grote publiek? Heeft jouw sportclub een mooie prestatie geleverd? Laat het ons weten en wij zorgen dat jullie nieuws een mooi plekje krijgt in de krant! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via tel. 0032 11 757201 of via info@hacweekblad.eu