Wandelen door Toverpelt

PELT – Ouders die hun kinderen wat meer willen laten zien tijdens een wandeling kunnen terecht in de omgeving van het Palethe en speeltuin ‘t Pelterke. Hier kunnen ze genieten van een tentoonstelling rond sprookjes, met tekeningen van Merel Eyckerman. 

Door Melissa van Wijngaarde

Merel illustreert klassieke sprookjes op haar manier en herwerkt zo klassiekers zoals Roodkapje. Het is een leuke tussenstop voor tijdens een wandeling met de kinderen. Je komt er meteen ook wat meer te weten over Merel en over de sprookjes zelf. Ook als je geen kinderen hebt maar gewoon van sprookjes houdt is het leuk om langs te wandelen. Meer info over deze gratis tentoonstelling vind je op de website van Palethe onder de naam ‘Toverpelt’. Je kan ook meer informatie verkrijgen aan de vrijetijdsbalie of in de bibliotheek. Voor kinderen is er ook een doeboekje te vinden, hier staat ook in hoe je leuke prijzen kunt winnen. De tentoonstelling is nog te bezoeken tot 9 mei.