Zand-leverancier Kuppens ondersteunt de Volleybalclub Ledûb

BUDEL – Al vele jaren levert Kuppens Grondverzet zand voor de beachbak van Ledûb volleybal. Tijdens één van de voorrondes van het WK beachvolleybal in Nederland een aantal jaren geleden vulden zij met 26 keepwagens de nieuw aangelegde beachbak met zand en haalde het zand ook na het toernooi weer op. Kuppens Grondverzet is ook bekend vanwege zijn grondwerken, afvoer van puin, bouw en-sloopafval en gevaarlijke stoffen.

Daarnaast doet Kuppens Budel ook nationale en internationale transporten. Ook voor exceptionele transporten en containers op locatie kunt u bij Kuppens terecht.

Ledûb volleybal is zeer verheugd dat zij Kuppens Grondverzet kunnen toevoegen aan de lijst met sponsoren.                                                                                                              

Op de foto Willy Kuppens en Charles Bouwer van Ledûb volleybal – Foto Jos Meusen