Wist u dat… HAC Weekblad iedere week twee edities uitbrengt? 

REGIO – HAC Weekblad staat niet enkel garant voor actueel nieuws, maar zeker ook voor het echte lokale nieuws! En om het nieuws voor de lezers zo interessant mogelijk te houden, hebben we iedere week een editie voor de huishoudens in de gemeente Cranendonck en een uitgave voor de lezers uit Hamont-Achel en Pelt. 

Even uitleggen: de kranten zijn allemaal, op enkele pagina’s na, hetzelfde. Het enige dat wijzigt is de voorpagina en een tweetal redactiepagina’s binnenin. De voorpagina in ons Belgische verspreidingsgebied zet nieuws uit die regio in de kijker, in Cranendonck is dit andersom. Voor de 1 à 2 pagina’s binnenin geldt hetzelfde: in de kranten die bedeeld worden in Hamont-Achel en Pelt staat wat extra nieuws uit deze gemeenten, in onze Cranendonckse edities worden deze pagina’s ingevuld door nieuws dat voornamelijk betrekking heeft op onze Nederlandse lezers. 

Zo blijft het nieuws interessant én plaatselijk voor iedere lezer, ongeacht uit welke gemeente ze komen. De redactie van HAC Weekblad bekijkt iedere week met arendsogen welk nieuws voor àlle lezers interessant is en welk nieuws op een wisselpagina kan verschijnen. Vrees dus niet: u mist geen enkel belangrijk bericht, want hier wordt een strenge selectie in gemaakt! 

Een ander voordeel van deze wisselpagina’s is dat de redactie van HAC Weekblad flexibel kan zijn. Denk aan o.a. adverteerders, verenigingen, instanties,… die enkel willen verschijnen in het Belgische gebied óf enkel in de gemeente Cranendonck. Bovendien zijn beide edities van de krant iedere week gratis te verkrijgen op het kantoor van HAC Weekblad (Bosstraat 76 in Hamont) en zijn ze alle twee digitaal na te lezen via onze website www.hacweekblad.eu 

Naast eigen journalisten en correspondenten, fotografen, columnisten, actieve lezers, verenigingen, sportclubs,… die wekelijks voor onze content zorgen, is het werken met wisselpagina’s een aanvullende manier om onze krant aantrekkelijk te maken en te houden, voor al onze lezers! Want HAC Weekblad houdt je op de hoogte van AL het belangrijke nieuws uit jouw regio!