KBHB organiseert volwaardige competitie!

PELT – De Koninklijke Belgische Handbalfederatie organiseert tussen 17 april en 5 juni een volwaardige nationale competitie voor herenteams bestaande uit zes clubs. Ook Sporting Pelt is natuurlijk van de partij. De zes deelnemende ploegen worden ingedeeld in twee poules van telkens drie teams waarvan de nummers 1 en 2 van elke poule op het einde een kruisfinale zullen spelen. De winnaars van die kruisfinales spelen één finale in Hasselt om zo tot een nationaal kampioen te komen en de Europese tickets te verdelen. In deze competitie zijn er geen dalers. De ontknoping van de nationale competitie wordt door de VRT live uitgezonden op televisie. 

De eerste wedstrijd voor Sporting Pelt is zaterdag 24 april om 20.15 uur in De Dommelhof in Pelt. Achilles Bocholt is dan de tegenstander.

Foto Zimo fotografie