Shop Lokaal bij… Schoonheidszorg Lieve Driesen 

Harmonie, respect, discipline: dat zijn de drie waardes die bij Schoonheidsinstituut Lieve Driesen hoog in het vaandel worden gedragen. Momenteel zijn de deuren van het salon aan de Kerkstraat gesloten, maar wist je dat je allerhande beauty-tips kan vinden, simpelweg door de Facebookpagina te volgen en door de blogs van Lieve te lezen op beautyblogger.be? Lieve geeft tips en uitleg om over hoe je er jonger uit kan zien met roze. Bovendien vind je er alle nieuwigheden voor de lente en zomer 2021! 

Wanneer de deuren weer van het Schoonheidsinstituut opnieuw mogen openen, kan iedereen weer via tel. 0032 11 44 55 44 een afspraak boeken voor een schoonheidsbehandeling, een pedicure of manicure of te ‘neuzen’ tussen de nieuwste parfums en make-up producten. 

Schoonheidsinstituut Lieve Driesen 

Kerkstraat 14 

3930 Hamont 

Facebook: Schoonheidszorg Driesen

Blog: beautyblogger.be

Tot snel! 

XXX Lieve 

Foto NDB Creatieve Studio