Streetfood to the Max bij Papa’s Dinnershop

Streetfood to the Max bij Papa’s Dinnershop

VALKENSWAARD – Danny Muller van restaurant Papa di Kookt in Valkenswaard gaat van start met een nieuw concept. Vanaf nu kan je gemakkelijk heerlijke gerechten bestellen via Papa’s Dinnershop! Een dinnerservice die dagelijks de lekkerste gerechten thuisbezorgd. 

Eerder dit jaar ging Danny al van start met Papa di Kookt voor Thuis, wat betekent dat er voor het bezorgen van gerechten weinig verandert. Het motto is: “Vandaag besteld, morgen genieten.” Wie voor 23.59 uur bestelt, kan de volgende dag voor 18.00 uur worden bezorgd. De gerechten worden gekoeld geleverd, je hoeft ze enkel even op te warmen. Bezorging is mogelijk in o.a. Budel, Hamont-Achel (B), Maarheeze en Soerendonk. Voor de bezorging wordt een meerkost van slechts €1,50 berekend. Betalen kan via iDeal, Mr. Cash of Contant bij bezorging. Als je kiest voor contant betalen bij bezorging, zorg je dan voor gepast geld? Pinnen is helaas niet mogelijk. 

Papa’s Dinnershop biedt tal van heerlijke tapas gerechtjes aan, streetfood style. Alle gerechten worden dagvers bereid en er is ook de mogelijkheid om 1 persoonsgerechten te bestellen. Neem zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van Papa di Kookt dinnershop of op www.papadikookt.nl en laat je verrassen door de vele mogelijkheden! Papa’s Dinnershop bezorgt iedere dag van de week, behalve op maandag. Bestellen kan via de website of via WhatsApp (0031 6 46246885).