Paasactiviteit bij Badminton Club Maarheeze 

MAARHEEZE  – Waar we na de zomer nog actief mochten zijn in de Smeltkroes, is het sinds half december voor Badminton Club Maarheeze (net als vele andere zaalsporten) al lange tijd afwachten. Misschien wel het meest zuur voor onze jeugd. Hoewel in een ander jasje gestoken wilden we toch iets van een Paasactiviteit organiseren, al is het ook maar om elkaar weer eens te treffen. Het werd een buitenactiviteit op de Valkenlaan, die duurde van 13.30 tot 16.00 uur. Geheel in Paasstijl moest er natuurlijk eerst gezocht worden, gevonden chocolade-paashaasjes en eitjes werden verzameld en over de aanwezigen verdeeld. De gevonden gekookte eieren waren bedoeld om meteen hierna te nuttigen op een broodje, naar smaak aangevuld met wat mayo en natuurlijk ontbrak de ranja ook niet. 

Om toch iets van een sportieve tint te geven aan de dag, volgde er een zeskamp. Dit bestond uit korfballen, badmintonnen (vanzelfsprekend), pittenzak gooien, tafeltennis, jeu-de-boules en schieten op blikken. Het was niet bedoeld als competitie, gewoon weer samen iets kunnen ondernemen was het doel en er werd ook op die manier van genoten. Na afloop kreeg iedereen een zak met diverse chocolade haasjes en eitjes mee naar huis. 

Wanneer we weer in de zaal onze sport mogen beoefenen is nog onduidelijk, maar zeker is wel dat we er allen weer erg naar uitkijken. Wie weet zijn de leden niet de enigen die uitkijken naar het sporten, maar heeft u straks ook zin om deze mooie zaalsport eens te gaan uitproberen. Dat kan en iedereen is dan ook weer van harte welkom. 

Onder normale omstandigheden speelt BCM woensdag- en vrijdagavond in de Smeltkroes (20.30 tot 22.30 uur), jeugd op vrijdag van 18.30 tot 20.45 uur. Je kunt recreatief spelen of in competitieverband, tevens kan er training gevolgd worden. Wil je de badmintonsport eens proberen? Kom dan (zodra het weer kan) kosteloos een maand op proef meespelen. Voor informatie neem je contact op met Paul Schmitz (0031 495 593771) of kijk op www.bcmaarheeze.nl