Unieke livestream vanuit Goudse Schouwburg

VALKENSWAARD – Cabaretier Martijn Kardol speelt op 30 april de voorstelling ‘In Tijden van Crisis 2.0’, live vanuit de Goudse Schouwburg, voor de mensen thuis. Uniek, want deze voorstelling wordt gespeeld op verschillende plekken in de Goudse Schouwburg.

Valkenswaard – Martijn neemt je live mee en speelt zijn voorstelling o.a. vanuit de laad en los, de orkestbak, de kleedkamers en het directiekantoor. Hiermee krijgt je een kijkje achter de schermen.

In tijden van crisis 2.0

Tijdens de eerste lockdown bracht Martijn ‘In Tijden van Crisis’, welke hij in de zomermaanden van 2020 speelde in enkele theaters. Inmiddels zijn we alweer een aantal golven verder, weten we steeds meer, en zijn er tientallen nieuwe varianten van het virus. Hoogste tijd dus voor een nieuwe variant van deze crisisvoorstelling; hoogste tijd voor ‘In Tijden van Crisis 2.0’! Een voorstelling die speciaal gemaakt is voor de, hopelijk, laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid.

Kaarten bestellen

Deze unieke livestream willen we niet aan je voorbij laten gaan. Bestel je kaarten op www.goudseschouwburg.nl. Hopelijk is deze voorstelling snel live te zien in alle theaters.