Doek valt definitief voor ‘Cranendonck op de fiets’

REGIO – Sinds 1999 organiseerde TWC De Spurters op tweede Pinksterdag een fietstocht voor het hele gezin. Jarenlang wisten de leden van deze club fietstochten uit te zetten door de omgeving van Budel met diverse afstanden zodat er voor iedereen wel een gepaste afstand te vinden was. Vooral met de ondersteuning van vele sponsors waren ze in staat een goed verzorgde tocht met duidelijke routebeschrijving aan te bieden. Voor veel Bulanders en ook fietsers uit de wijde omgeving was deze tocht een leuke afsluiter van het Pinksterweekeinde. Nadat in 2021, terwijl de voorbereidingen bijna waren afgerond, de tocht vanwege Corona moest worden afgelast zijn de vooruitzichten voor dit jaar niet veel beter.

Het evenement opnieuw een jaar door te schuiven was voor veel leden geen optie meer.

De Spurters danken via HAC Weekblad de vele deelnemers en ondernemers die ons in de voorbij jaren hebben gesteund.

Foto archief TWC De Spurters