HAC zet lokale ondernemers in de kijker

REGIO – Vorig jaar pakte HAC Weekblad er al mee uit: de rubriek ‘Shop Lokaal’ waarin ondernemers uit de regio in de kijker werden gezet. In de maanden juli en augustus boden we een platform voor verschillende winkeliers waar ze door middel van een leuke foto en een tekstje de zaak mochten presenteren. Vorige week heeft HAC Weekblad dit initiatief, in samenwerking met fotografe Noortje van NDB Creative Studio, terug in het leven geroepen. Vorige week mocht Schoonheidszorg Lieve Driesen de spits afbijten. En zo zullen we vanaf nu iedere twee weken een andere ondernemer uit ons verspreidingsgebied in de spotlight zetten. Volgende week komt er weer een andere lokale ondernemer aan bod. Hou HAC Weekblad in de gaten! Bent u ook geïnteresseerd om uw zaak eens te promoten in deze rubriek? Neem dan contact met HAC Weekblad via info@hacweekblad.eu of via tel. 0032 11 757201.