Nieuwe single Giuliano Era

PELT – ‘Bottles in the club’ is de nieuwe single van peltenaar Giuliano Era die hij in maart uitbracht. Het is zijn derde liedje dat hij uitbrengt. Hij vertelt een beetje meer over zijn single. 

Door Melissa van Wijngaarde 

“Dit liedje is, zoals de naam het al zegt, echt voor in de club. Ik hoop dan ook dat we op een dag weer echt kunnen feesten op ‘bottles in the club’. In de tekst gaat het ook over die ene speciale vrouw in mijn leven, waar ik helemaal gelukkig mee ben.” Vertelt Giuliano. Hij schrijft zijn songteksten zelf, zo heeft hij zijn eerste song opgedragen aan zijn vader en de laatste twee voor de liefde in zijn leven. Zijn fans raadt hij aan om hem zeker te blijven volgen. Hij geniet zo van het muziek maken dat er zeker nog meer op komst is! Voor wie de nieuwe single wilt beluisteren kan daarvoor terecht op alle streamingdiensten zoals YouTube of spotify. Op zijn Instagram @giuliano_era blijf je op de hoogte van zijn toekomstplannen.