Meer livestreams om thuis van te genieten

VALKENSWAARD – Op www.ontdektheaters.nl kun je het programma van zowel De Hofnar als van de vier andere Zuidoost-Brabantse theaters zien. Dit zijn Parktheater Eindhoven, De Schalm, de Kattendans en het Speelhuis. Neus lekker rond op deze gezamenlijke website voor leuke livestreams (V-ticket) die worden uitgezonden of alvast voor het nieuwe seizoen, om een indruk te krijgen wat er komen gaat.

Online voorstellingen

Bij theater De Schalm zijn de online voorstellingen ‘The Story of… Old School Diva’s’ met Alexander Broussard en Gitty Pregers en ‘Country Life Café’, een tribute aan The Eagles, komend weekend te zien. Bezoek de website www.deschalm.com voor meer informatie en voor het bestellen van V-tickets.

Digitale wijnproefavond

De succesvolle reeks ‘Met de fles op tafel’ van het Parktheater is nu ook online! Je kunt op vrijdag 23 april dus gewoon meedoen vanaf je bank! Dé manier om samen op afstand te genieten van vier door Duvelstoejager Siegobert Jansen geselecteerde wijnen, gecombineerd met bijpassende gerechten. Meer informatie vind je op www.parktheater.nl. Hier kun je ook terecht om het menu bestellen.