Ontbijtpakketten Dienstencentrum de Kring 

HAMONT – Het voorbije jaar zijn heel wat activiteiten en ontmoetingen niet kunnen doorgaan wegens COVID 19.  In het dienstencentrum De Kring in Hamont-Achel  zijn helaas de cursussen, sport- en cultuuractiviteiten verplicht stilgelegd. Nu de winter voorbij is en de vaccinatiecampagne in volle opmars is, willen we voorzichtig de draad oppikken. Het contact met de vele bezoekers willen we terug aanwakkeren door een leuk weerzien moment te organiseren, gekoppeld aan het afhalen van een ontbijtpakket. “Ik  doe een warme oproep aan onze bezoekers,” meldt Liesbet Clijsters. “Het babbeltje met de mensen wordt gemist en op afspraak kunnen we elkaar weerzien. Ik kijk er naar uit. Geïnspireerd door het succes van het afhalen van het buurtontbijt in  Achel,  willen we dit zeker ook in Hamont aanbieden.”

Op donderdag 6 en 20 mei 2021 organiseren ze tussen 8.00 uur en 9.30 uur het afhaalmoment van het ontbijtpakket. Het pakketje bestaat uit drie verse broodjes met als beleg confituur, choco, hagelslag, paté en smeerkaas. Als extraatje zit er nog een yoghurt en peperkoek bij. Een flesje fruitsap, thee en koffie zorgen  dat het pakket rijkelijk gevuld is. Inschrijving is noodzakelijk en moet ten laatste de week ervoor (afsluiting op 29 april) gebeuren. De bestelling is definitief na betaling van €6. U kan zich iedere werkdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur hiervoor aanmelden in het dienstencentrum De Kring  aan de Bosstraat 7 te Hamont. Dit afhaalmoment zal volledig volgens de dan geldende coronamaatregelen worden georganiseerd.