Immosign+ biedt meerwaarde in vastgoed 

BOCHOLT – Sinds Elke Neeskens in 2017 haar eigen immobiliënkantoor opende, bouwde ze een flink netwerk en een sterke reputatie op in vastgoedland. “We hanteren een uniek concept waardoor onze klanten genieten van heel wat extra services,” vertelt Elke. “Zo bieden we begeleiding gedurende het hele traject van A-Z, zelfs na het verlijden van de notariële akte blijven wij bereikbaar. Bijkomend hebben partijen één aanspreekpunt zodat er kort op de bal wordt gespeeld. Bovendien hebben we doorheen de jaren heel wat relaties opgebouwd waardoor we nu kunnen bouwen op nog meer kennis en vaardigheden, met als uiteindelijk doel natuurlijk een succesvolle (ver)koop of (ver)huur!” 

Elke is als erkend BIV vastgoedmakelaar het aanspreekpunt wanneer het gaat over de ver- of aankoop van gronden, woningen, appartementen of vastgoedprojecten. “Bovendien blijft ons aanbod nieuwbouwprojecten, woningen en appartementen aanzienlijk groeien,” vertelt Eke. “En wanneer u succesvol wilt huren of verhuren staat mijn enthousiaste medewerkster Amber paraat. Met haar stevige juridische achtergrond en kennis van zaken, kan zij u ongetwijfeld verder helpen.”

Wat Immosign+ zo uniek maakt zijn de extra diensten die ze aanbieden. “Klanten hebben 1 aanspreekpunt, wij zorgen vervolgens voor de volledige coördinatie, begeleiding en opvolging van elk dossier. Op deze manier kunnen we kort op de bal spelen en kan men genieten van een zorgeloze transactie,” legt Elke uit. Een andere troef van Immosign+ zijn de vele connecties in de vastgoedwereld. Zowel in de regio, maar ook over de grenzen heen is Immosign+ dé partner voor u. “We hebben een exclusieve partner in Nederland, namelijk Huijers Vastgoed Makelaardij uit Budel. Door onze kennis en expertise te combineren, kunnen we zowel onze Belgische als Nederlandse klanten een groot aanbod én een topservice bieden,” aldus Elke. “En wie op zoek is naar een woning aan de Spaanse costa del Sol kan eveneens bij ons terecht. Want ook daar hebben we al enkele jaren diverse vastgoedrelaties.” 

Naservice is eveneens erg belangrijk. “We begrijpen dat klanten na het tekenen van een akte soms nog tegen bepaalde zaken aanlopen of met vragen zitten. Ook dan staan wij van Immosign+ klaar! Ervaring leert ons dat dit voor veel mensen van belang is en aangezien wij het vertrouwen van onze klanten hoog in het vaandel dragen, is het voor ons niet meer dan logisch om ze ook na afsluiting van het dossier te helpen waar nodig. Zo kunnen ze ten allen tijde bij ons terecht voor correct advies, ook bij juridische kwesties.” Immosign+ is trouwens koploper in de regio wat betreft het presenteren van vastgoed. Zowel on- als offline staan ze erg sterk op het gebied van publiciteit, wat in veel gevallen resulteert in een snelle (ver)koop of (ver)huur.

“De combinatie van een correcte aanpak, het meedenken met de klanten en het feit dat we heel wat goede connecties hebben zorgen voor positieve resultaten, waarbij erg vaak de verkoopprijs wordt behaald en zowel de kopers als verkopers met een prettig gevoel achterblijven,” besluit Elke. Bent u geïnteresseerd in de verkoop van uw eigendom? Dan kan u rekenen op een gratis schatting van uw onroerend goed.

Elke deelt haar kennis als docente in het vastgoed bij Vivo, het Vlaams Instituut Vastgoedopleidingen. Daarnaast is ze bestuurslid bij ondernemersvereniging NOHA Hamont-Achel, is ze bestuurder van Unizo Bocholt en lid van de gemeentelijke commissie ruimtelijke ordening in zowel Hamont Achel als Bocholt. 

Wilt u meer weten over Immosign+ neem dan contact op met Elke via tel. 0032 89 870367, mailen kan naar info@immosign-plus.be Voor een overzicht van het aanbod surf naar www.immosign-plus.be of loop eens binnen in het kantoor aan de Dorpsstraat 15 in Bocholt. Het maken van een afspraak wordt wel aangeraden zodat er voldoende tijd vrijgemaakt kan worden voor iedere klant. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00, op woensdag en zaterdag is het kantoor geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Uiteraard kunnen klanten ook na de uren terecht bij Immosign+, na het maken van een afspraak. 

Foto’s NDB Creative Studio