Webinar Aletta Smits: Pubers in coronatijd 

REGIO – Wat gebeurt er met jongeren in het algemeen? En in Coronatijd in het bijzonder? Hoe kunnen we wat zij doormaken verbinden aan wat er in hun brein gebeurt?  Wat moeten we met gamen in deze tijd? Waarom doen ze hun camera niet aan tijdens online lessen? Waarom zitten ze zoveel op hun kamer? Dr. Aletta Smits geeft antwoord op deze vragen én gaat in gesprek met deelnemers om ervaringen te delen. 

Het jongerenwerk van Cordaad Welzijn en Bibliotheek De Kempen organiseert een online Webinar op donderdag 29 april van 20.00 tot 21.30 uur. Dit Webinar is interessant voor ouders en medeopvoeders zoals opa’s, oma’s, leerkrachten en iedereen die pubers beter wil leren begrijpen. Het helpt je beter communiceren met je puber. En dit alles wordt je op een zeer geanimeerde wijze aangeboden door Dr. Aletta Smits. Voor meer informatie kijk ook eens op www.deloeftraining.nl Met dit Webinar wordt er een mooie aftrap gemaakt naar een reeks online lezingen, waarin het puberbrein centraal staat. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl Voor meer informatie en/of vragen kunt u ook mailen naar: h.vandeurzen@bibliotheekdekempen.nl of olgavanlierop@cordaadwelzijn.nl