Weerter Koningsdag op maat

WEERT – Tijdens Koningsdag worden er in de Weerter binnenstad geen activiteiten georganiseerd, maar verschillende winkels openen wel hun deuren. Centrummanagement Weert presenteert met een nieuwe website een handig winkeloverzicht om snel inzichtelijk te krijgen bij welke winkels je terecht kunt.

Het is tien jaar geleden dat de Koninklijke familie tijdens (toen nog) Koninginnedag Weert bezocht. Een schriller contrast met de mogelijkheden van festiviteiten kan er bijna niet zijn. De oproep blijft dan ook Koningsdag met eigen huishouden op maat te vieren. Toch zien ondernemers met de landelijk aangekondigde versoepelingen het zonnetje weer schijnen en nodigen zij je van harte uit de Weerter binnenstad te bezoeken, met inachtnemeing van geldende regels. Profiteer van je vrije dag, wandel door het zonnige centrum en combineer je binnenstadbezoek met winkelen op maat of een smakelijke afhaalmaaltijd in oranje sferen.

Winkeloverzicht online

Wekenlang heeft Centrummanagement gewerkt aan een website waarop een helder overzicht van gevestigde winkels en horeca te vinden is. Overweeg je een bezoekje aan Weert? Op www.winkelsinweert.nl kun je gemakkelijk je bezoek voorbereiden en vind je overzichtelijk contactgegevens van Weerter ondernemers. Voor nu makkelijk om een winkelafspraak te maken, maar in de toekomst ook handig als algemeen overzicht.