Tegelhandel Kwanten : Kwaliteitsvolle tegels, voor ieders budget 

OVERPELT – Met een showroom van ruim 1200 vierkante meter biedt Tegelhandel Kwanten een ruim assortiment aan tegels. Voor iedere stijl, voor ieders budget en voor ieder project zowel binnen- als buitenshuis. Daarnaast is er een breed gamma aan parket, vinyl, laminaat en natuursteen. Bovendien kan alles van A tot Z geregeld worden door Kwanten, zowel voor professionelen als voor particulieren. 

Tegelhandel Kwanten is al ruim 60 jaar dé specialist in vloer- en wandtegels. Het ruime aanbod, de deskundigheid van de medewerkers en de scherpe prijs/kwaliteitsverhouding maakt van Tegelhandel Kwanten een ideale partner voor uw project. Al uw wensen en ideeën worden besproken en samen wordt er gezocht naar de juiste keuze. Naast tegels, is er ook een ruime keuze aan parket en laminaat. Parket zorgt meteen voor een warm en knus gevoel, en heeft u liever een onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is laminaat zeker een goede optie. 

Vinyl heeft de laatste jaren ook zeker aan populariteit gewonnen. Deze variant is vochtwerend, geluiddempend en voelt warmer aan. Bovendien is vinyl ideaal voor renovatieklussen door hun minimumdikte. Hierdoor hoeft bestaande vloer niet altijd uitgebroken te worden. Geen breekwerk dus en toch een compleet nieuwe vloer! 

Met de zomer in het vooruitzicht denken veel mensen al aan een nieuw buitenterras of zwembad. Zeker nu men ook dit jaar in veel gevallen kiest voor een ‘Staycation’. Tegelhandel Kwanten heeft een gevarieerd aanbod zwembadboorden. Zo zijn er behalve zwembadboorden uit keramisch materiaal, ook boorden uit natuursteen verkrijgbaar met een antislip afwerking. Dus geen risico op slippartijen! 

En ook voor een nieuw terras zijn er volop mogelijkheden. Kom zeker eens langs in de showroom en laat je verbazen door de grote keuze! Er zijn diverse stijlen beschikbaar, voor ieders budget. Niet enkel voor de aankoop, maar ook voor de plaatsing en afwerking kunt u beroep doen op Tegelhandel Kwanten. 

Ook de combinatie terras en zwembad is perfect mogelijk, aangezien er uit bijna alle terrastegels zwembadboorden kunnen worden gemaakt.

Voor de doe-het-zelvers zijn in het magazijn ook alle materialen aanwezig om zelf aan de slag te gaan. Het Kwantenteam staat je ook graag bij met het nodige advies.

Wil je graag op de hoogte blijven over Tegelhandel Kwanten? Vergeet dan zeker niet de Facebook- en Instagram pagina te ‘liken’. Zo mis je niets van de laatste nieuwtjes, acties en promo’s!

Je kan er ook op veel verschillende momenten terecht. De showroom is op maandag geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. 

Tegelhandel Kwanten is gelegen aan de Lieven Gevaertlaan 13 in Pelt. Kijk ook eens op www.kwanten.be voor meer informatie. Een afspraak maken is niet nodig maar wel aangeraden. Zo kan het team namelijk de nodige tijd voor u inplannen. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 0032 11 340110 of via info@kwanten.be.