JMB Matrassen viert 30ste verjaardag

BOCHOLT – JMB Matrassen in Bocholt mag dit jaar 30 kaarsjes uitblazen en dit wordt gevierd met een heus opendeurweekend op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 mei. Het hele weekend wordt er gestunt met super aanbiedingen en kortingen. Hou HAC Weekblad de komende weken in de gaten voor meer informatie over deze speciale actiedagen! 

Het familiebedrijf JMB Matrassen is gespecialiseerd in de productie van matrassen en het aanbieden van slaapkamerbenodigdheden. Oprichter Johan Simons droeg vorig jaar het stokje over aan zijn zoon Bjorn, waardoor het bedrijf klaar is voor de volgende 30 jaar ondernemerschap. Dankzij de rechtstreekse verkoop vanuit het eigen bedrijf, kan JMB maatwerk bieden aan de scherpste prijzen, en dit voor zowel groothandel als kleinhandel. In de ruime showroom aan de Kaulillerweg staan diverse slaapkamers opgesteld en kunnen klanten rekenen op deskundig advies. Elke matras wordt op maat gemaakt, volledig naar wens. Kwaliteit aan de beste prijs staat voorop! Bij JMB Matrassen is iedereen aan het juiste adres voor complete slaapkamers, boxsprings, bedden, lattenbodems, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens,… Kortom: alles voor een goede nachtrust vindt u bij JMB Matrassen! 

JMB Matrassen is gelegen aan de Kaulillerweg 33A in Bocholt. De showroom is geopend op maandag van 13.30 uur tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. Kijk voor meer info ook eens op www.jmbmatrassen.be