Tien Jaar Toon Hermans Huis Weert met speciale Toons Krant

WEERT – Het Toon Hermans Huis Weert bestaat deze maand tien jaar. Vanwege dit tweede lustrum heeft het huis een speciale Toons Krant uitgegeven, die huis aan huis in de regio Weert wordt verspreid. Donderdag 17 april overhandigde Cindy Denessen van Weert Media Groep het eerste exemplaar van de Toons Krant aan voorzitter Henk Evers van het Toon Hermans Huis Weert. 

Aan de krant is door een groot aantal mensen belangeloos meegewerkt, als redacteur, columnist, fotograaf, grafisch ontwerper en uitgever. In de krant staan onder andere interviews met gasten van het Toon Hermans Huis in Weert. Zij vertellen over de steun die zij in het inloophuis ondervonden en ondervinden na de diagnose kanker of bij het verdriet na het verlies van dierbaren aan deze ziekte. Ook is er speciale aandacht besteed aan de samenwerking met het Sint Jans Gasthuis (SJG) en de Alexander Monro-kliniek.

Tien jaar Toon Hermans Huis Weert

In april van dit jaar bestaat het Toon Hermans Huis Weert tien jaar. Al tien jaar lang biedt het inloophuis een arm om de schouder voor mensen die op welke manier dan ook geconfronteerd worden met kanker en hun naasten. Het inloophuis staat voor tien jaren van ontmoeten, ontspannen en verwennen. Vele duizenden bezoeken mocht het huis in die tien jaren registreren. De coronapandemie heeft weer eens extra aangetoond dat er grote behoefte is aan die arm om de schouder en aan een luisterend oor. De verhalen in Toons Krant inclusief het activiteitenoverzicht geven een inkijkje in het Toon Hermans Huis Weert. 

Mocht u de Toons Krant niet in uw brievenbus hebben gevonden en deze wel willen ontvangen, stuur dan een mail naar adminstratie@toonhermanshuisweert.nl.of bel naar 0495-541444. Wij sturen u dan een digitale versie van de krant. Meer informatie over het Toon Hermans Huis vindt u op www.toonhermanshuisweert.nl.