Verschoven voorstellingen naar nieuw seizoen

VALKENSWAARD – Theater De Hofnar is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen. En de eerste voorstellingen staan al online! Deze voorstellingen zouden in huidig seizoen plaatsvinden.

Kun je net zoals ons niet wachten tot je weer naar het theater kunt gaan? De nieuwe programmering voor komend theaterseizoen hoopt De Hofnar eind juni, begin juli rond te hebben. Maar een aantal doorgeschoven voorstellingen staan nu al in de verkoop. Plan dus snel jouw uitje! De voorstelling ‘The Great Wonder’ van Pepijn Gunneweg is volgend jaar te bewonderen in het theater of bezoek de voorstelling ‘Choice’ van illusionist Niels Houtepen.

Liever een muzikaal uitje? The Cosmic Carnaval staat met hun voorstelling ‘Fleetwood Mac: The Incredible Story’ in De Hofnar. Ook The Stones Sessions en ‘Zottekot’, met o.a. Jacques van Gerven, zijn bij volgend jaar in Valkenswaard te zien. The Royal Moscow Ballet brengt de balletvoorstelling ‘The Sleeping Beauty’ komend theaterseizoen. Wil je een avondje lachen? Kom dan naar de cabaretvoorstelling ‘TaBoe!’ van Nesim el Ahmadi. Bekijk al deze voorstellingen op onze website www.hofnar.nl en bestel jouw theateravondje uit. De Hofnar is elke werkdag bereikbaar tussen 13.00 en 17.00 uur op 0031 40 2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl