Mario Jacobs geïnstalleerd als nieuwe dijkgraaf waterschap Aa en Maas

REGIO – Vrijdag 23 april is Mario Jacobs geïnstalleerd als nieuwe dijkgraaf van waterschap Aa en Maas door commissaris van de Koning Ina Adema. Hij is benoemd voor een periode van zes jaar en neemt de voorzittershamer over van Lambert Verheijen die met pensioen is gegaan. De nieuwe dijkgraaf weet dat er grote watervraagstukken liggen en ziet daar zeker ook mooie kansen om samen te werken. “We staan voor grote opgaven op het gebied van klimaatverandering, waterkwaliteit en energiedoelen. Deze kunnen we alleen het hoofd bieden als iedereen de mouwen opstroopt. Het waterschap, boeren, burgers, natuurorganisaties, we moeten allemaal aan de slag. Samen bereiken we meer.” 

Foto Dijkgraaf Mario Jacobs met commissaris van de Koning Ina Adema

Nederland, Den Bosch, de nieuwe dijkgraaf van Waterschap Aa en Maas , Mario Jacobs