Personal branding: Hoe kom je bij een werkgever in het vizier?

WEERT – Hoe maak je jezelf actief zichtbaar bij mogelijke werkgevers voor een mooie nieuwe baan? Dit leer je tijdens de Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter op 17 mei van 9.30 tot 11.30 uur. Stella van Rheenen van POM HR-Training & Branding leert je hoe jezelf als een merk kunt neerzetten en je onderscheidt van anderen. Het kan je helpen de baan te vinden die bij je past. Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert. Als de bijeenkomst live geen doorgang kan vinden vanwege de coronamaatregelen dan is het mogelijk online aan te sluiten. Deelname is gratis en kan alleen na aanmelding via http://www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda.