Tuincentrum Tielens, voor het meest uitgebreide assortiment

NEERPELT – Bij de brug van Neerpelt is Tuincentrum Tielens gelegen. Dit familiebedrijf werd enkele jaren geleden overgegeven van vader op zoon. Twee zonen weliswaar, want nu staan David en Werner Tielens in voor het bedrijf. Zij dragen nog steeds dezelfde filosofie als hun vader hoog in het vaandel, namelijk groot aanbod, klantvriendelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  

Bij Tuincentrum Tielens is iedereen aan het juiste adres voor het een uitgebreid assortiment tuinplanten en accessoires. Zij beschikken over een grote eigen kwekerij en hebben daardoor vrijwel alle planten steeds op voorraad. Het hele jaar door wordt er een groot aanbod potplanten aangeboden, maar ook siergrassen, verschillende boomsoorten en decoratieve beelden zijn er voorhanden. Momenteel zijn er volop lentebloeiers, eenjarige planten en perkgoed te verkrijgen, in allerhande kleuren! Buxus, azalea’s en hortensia’s worden ook het volledige jaar aangeboden, en kunnen zowel in potten staan maar zijn ook zonder problemen over te zetten in volle grond. Verder behoren ook verschillende struiken zoals rozenstruiken en sierbogen, gemaakt uit beuk of conifeer, tot het assortiment.  En natuurlijk heeft Tuincentrum Tielens een ruim aanbod bomen, zoals leibomen, dakbomen, appelbomen,… Maar ook mediterraanse exemplaren zoals olijf- en palmbomen behoren tot het assortiment. Daarnaast is er een groot aanbod tuingereedschap zoals o.a. heggenscharen, tuinschoppen en harken.

Tuincentrum Tielens is eveneens hét adres voor uw boomschors, potgrond en meststoffen. Uiteraard blijven ze de mogelijkheid aanbieden om dit af te halen met een aanhanger.  Er wordt tevens tal van decoratiemateriaal voor de tuin aangeboden, gaande van diverse bloempotten tot prachtige tuindecoraties. Tuincentrum Tielens heeft ook tal van kamerplanten, die zijn te vinden in de verwarmde serre. Groot of klein, allerhande kamerplanten om een ruimte letterlijk op te fleuren worden er aangeboden. In de verwarmde serre zijn vanaf nu ook alle bloemen aanwezig. Heeft u advies nodig of wilt u graag een op maat gemaakt tuinplan? Ook dan bent u hier aan het juiste adres! Het team van Tielens biedt u graag een advies op maat, zowel voor de inrichting van uw tuin als voor het onderhoud ervan. 

Tuincentrum Tielens is gelegen aan de Boelehoef 3, nabij de brug van Neerpelt. Tielens is iedere dag geopend van 8 uur tot 18 uur, op zaterdag van 8 uur tot 17 uur en nog tot eind mei ook open op zondag, steeds van 10 tot 16 uur. Kom zeker eens een kijkje nemen naar het assortiment eenjarige plantjes, die nu volop te verkrijgen zijn en het grote aanbod perkgoed! En kijk ook zeker eens op www.tuincentrum-tielens.be voor meer informatie.