Autobedrijf Roothans Nissan Dealer nu ook CarProf

LEENDE – Autobedrijf Roothans in Leende is al jaren het adres voor nieuwe modellen van het merk Nissan en occasions van diverse merken. Sinds 1 januari dit jaar is het bedrijf ook aangesloten bij CarProf. Dit betekent dat alle automerken er welkom zijn voor onderhoudsbeurten, reparaties, diagnose,… Roothans is een familiebedrijf en dankzij de aansluiting bij garageformule CarProf kunnen ze klanten nu nog meer service aanbieden. 

Als officiële dealer van personen- en bedrijfsauto’s van het merk Nissan is Roothans uniek in de regio. In de ruime showroom zijn de nieuwste uitvoeringen te vinden en worden klanten bijgestaan met degelijk advies voor het maken van de juiste keuze. Een aankoop van een nieuw voertuig dient namelijk een weloverwogen beslissing te zijn. Dankzij de jarenlange ervaring en de juiste kennis van zaken wordt u stap voor stap begeleid tijdens uw aankoop. Roothans is al sinds 1975 officieel dealer van het merk Nissan. Zaakvoerders Jac Schepens en zoon Roel zorgen, beide met evenveel passie voor het vak, ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. “We hebben een ruim aanbod nieuwe auto’s, maar ook voor een jonge, degelijke occasions is iedereen hier aan het juiste adres. We hebben altijd verschillende modellen op voorraad, die klaarstaan om een tweede leven tegemoet te gaan,” aldus Jac. “In ons assortiment niet enkel Nissan, maar ook heel wat andere merken. Bovendien geven we op alle occasions een BOVAG garantie waardoor de klant verzekerd is dat de auto voldoet aan alle eisen.” 

Naast de showroom is er de werkplaats van CarProf. Roel: “Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparaturen waardoor we ieder voertuig onder handen kunnen nemen, ongeacht het merk en de leeftijd. En ongeacht of het nu gaat over een personen- of een bedrijfsvoertuig. Ook campers kunnen hier terecht voor onderhoud, reparatie, diagnose, APK keuringen,… Dankzij de aansluiting bij CarProf zijn de mogelijkheden flink uitgebreid. Bovendien mogen we onze klanten 24 maanden garantie aanbieden op ons vakmanschap en zorgen we voor een 24/7 Europese pechhulp voor uw auto!” Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom in de CarProf werkplaats. De monteurs zijn vakkundig opgeleid en op de hoogte van alle nieuwigheden.  

“We bieden dus alles aan onder één dak,” vertelt Jac verder. “Zowel voor de aankoop van een voertuig, nieuw of tweedehands, als voor het onderhoud en reparatie van uw auto, kunt u rekenen op onze service! En eveneens voor het leasen van voertuigen hebben we mogelijkheden dankzij de Nissan Private Lease.” 

Het team van Roothans nodigt u graag uit voor een bezoek aan de showroom en de werkplaats. Het bedrijf is gelegen aan de Dorpstraat 136 in Leende. Op www.roothansleende.nl is meer informatie te vinden over de zaak. Bovendien kan je er via een handige zoekfunctie een kijkje nemen in het aanbod.